Μαίρη Μηνά: «Με έπιανε το στομάχι μου με όσα μοιράζονταν γυναίκες μαζί μου»

Δημοσιεύθηκε 6 Οκτωβρίου, 2021

Μαίρη Μηνά έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά του Alpha, Αγγελική, που ολοκληρώθηκε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Η ηθοποιός που περιόδευσε στον ρόλο της Ηλέκτρας, στην παράσταση «Ορέστης», παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την παρουσίαση της αρχαίας τραγωδίας στο Ηρώδιο αλλά και τη θεατρική της επιστροφή στην παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» στον τεχνοχώρο Cartel.

«Το καλοκαίρι στην περιοδεία επειδή η επαφή ήταν πιο άμεση, ήταν πραγματικά συγκινητικό και μερικές φορές έως και με έπιανε το στομάχι μου με όσα μοιράζονταν μαζί μου, με γράμματα που μου έδιναν. Από την άλλη λέω “Κοίταξε να δεις πόση ορμή ήταν κρυμμένη τόσο καιρό”. Αυτό το μότο “Καμία μόνη και κανένας μόνος” είναι πολύ ουσιαστικό», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός εξήγησε επιπλέον πώς άλλαξε η εικόνα της για την αναγνωρισιμότητα από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή της, ενώ σχολίασε και τα τρυφερά λόγια που είχε πει ο σύντροφός της, Μιχάλης Σαράντης, στην ίδια εκπομπή για εκείνη, έναν χρόνο πριν.

«Από τη στιγμή που συνέβη έχει τέτοια γλύκα και τόση ζεστασιά. Δεν έχει να κάνει με αυτό το μονοδιάστατο, που εγώ εσφαλμένα σκεφτόμουν κάποτε, “α ναι η διασημότητα”. Τίποτα, αυτά είναι μπούρδες», σημείωσε η Μαίρη Μηνά για το κεφάλαιο αναγνωρισιμότητα.

«Είχε πλάκα γιατί το παρακολουθούσαμε παρέα και ήταν έτσι σαν έκπληξη μέσα στην έκπληξη. Είναι μία πολύ ρομαντική πράξη και το εκτιμώ πολύ που είχε την τόλμη να το κάνει», εξομολογήθηκε σχολιάζοντας τη δήλωση του συντρόφου της, Μιχάλη Σαράντη που ούτε λίγο ούτε πολύ είχε πει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram