Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση στο twitter! «Kαι με τσαρούχια θα το κάνει»

Δημοσιεύθηκε 16 Φεβρουαρίου, 2023

Αποθεώθηκε στο twitter και όχι μόνο ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το κορυφαίο του άλμα που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Ο Έλληνας πρωταθλητής μήκους μετά την ακύρωση της αρχικής του επίδοσης λόγω καταλληλόλητας των παπουτσιών του, πείσμωσε και έκανε το… θαύμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40μ. γιατί μπορώ να κάνω ένα ανάλογο όποτε θέλω», δήλωνε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης και το έκανε πράξη αφού μετά σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του, πήδηξε στα 8.31 μ., 8,34 μ., 8,37 μ. και 8,41 μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Οι χρήστες του twitter αποθέωσαν τον Τεντόγλου για το ρεκόρ του και το hashtag με το όνομά του έγινε πρώτο trend και όχι άδικα!

«Στον σπουδαίο αθλητή μας για αυτό που του κάνανε με την ακύρωση του 8,40 ταιριάζει απόλυτα η φράση ‘Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Μιλτάρα’», «Χαζοί είναι να τον ακυρώσουν πάλι; Μετά θα πάει και θα πηδήξει 9 μέτρα»

«Είναι καιρός να μεγαλώνει τα σκάμα διαφορετικά θα έχουμε τραυματισμό», «Αφού δεν σας άρεσε το 8,40 πάρτε 8,41. Είσαι μάγκας!», είναι μερικά από τα δεκάδες tweets.

tedoglou 6
tedoglou 8
tedoglou 9
tedoglou 10
tedoglou 11
tedoglou 12
tedoglou 14

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram