Μέχρι τις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη στο Λέοντα θα φέρει πολύ έρωτα ειδικά σε 3 ζώδια

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουνίου, 2021

Ποιοι θα ευνοηθούν;

Πιο ευνοημένοι θα σταθούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και δευτερευόντως τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ευχάριστο όμως θα είναι το διάστημα και για όσους έχουν Αφροδίτη ή και Άρη στο ζώδιο του Λέοντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντικές στιγμές

Στις 7 και 8 Ιουλίου έχουμε την κορύφωση του ταυ-τετραγώνου ανάμεσα σε Αφροδίτη – Κρόνο- Ουρανό. Συγκεκριμένα η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, χάνοντας αυτή την γενναιόδωρη απλόχερη ενέργειά της, και δημιουργώντας αισθητό προβληματισμό, μάγκωμα, απόσταση και απογοήτευση στις ερωτικές σχέσεις, εντείνει όμως και το αίσθημα της δυσαρέσκειας και για τα οικονομικά.  Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ανατρέπει τα ζητούμενα στον έρωτα και στα οικονομικά επομένως σε αυτό το διήμερο είναι γεγονός ότι θα νιώσουμε αρκετά ανικανοποίητοι αλλά και ασταθείς.  Η επιρροή αυτή είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.

Στις 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη συναντά τον Άρη σχηματίζοντας σύνοδο στην 19°48′  του Λέοντα, εγκαινιάζοντας ένα νέο δημιουργικό κύκλο σε ερωτικά ή και οικονομικά!  Αναμένονται καυτές, πιπεράτες και παθιάρικες εξελίξεις ενώ θα υπάρξει και μεγαλύτερη οικονομική άνεση τους άμεσα επηρεαζόμενους. Στα ερωτικά η εύνοια είναι κυρίως για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες  και δευτερευόντως για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδοχόους που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.  Στα οικονομικά τους τυχεροί και με περισσότερη άνεση θα σταθούν οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το Λέοντα;

Κριός: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την χαρά που κρύβεις μέσα σου! Έρωτας, φλερτ, αισθηματικές απολαύσεις,  χαρά από παιδιά,  δημιουργικότητα και επιτυχημένη επιχειρηματική δράση είναι μέσα στα «ατού» αυτής της περιόδου! Η ενασχόληση με την τέχνη, οι εμπνευσμένες ιδέες καθώς και οι στιγμές διασκέδασης, δώσουν το δικό τους «χρώμα» ανανέωσης στη ζωή σου!

Ταύρος:  Ανανέωση της προσωπικής σου ζωής, του σπιτιού,  αλλά και των οικογενειακών σου σχέσεων προσφέρει  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τον διάκοσμο του σπιτιού σου, να  οργανώσεις ένα πάρτι ή ευχάριστες βραδιές στο σπίτι παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα,  ευνοϊκές είναι οι συνθήκες ωστόσο για μία συμβίωση.  Επιπλέον είναι μία καλή ευκαιρία να βρεις την εσωτερική σου αρμονία.

Δίδυμος: Σε κλίμα ευθυμίας υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και θα προσφέρει απλόχερα την χαρά, τον γέλιο και την δημιουργικότητα τόσο στην σκέψη σου, όσο και στις επικοινωνίες σου! Προσκλήσεις, προτάσεις, μετακινήσεις και γνωριμίες, φλερτ θα σου προσφέρουν το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Παράλληλα δέχεσαι την εύνοια να προχωρήσεις σε συμφωνητικά και  να κάνεις επικερδείς διαπραγματεύσεις.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομικών σου, έτσι λοιπόν ως τις 22 Ιουλίου έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που θα «κακομάθεις» λίγο τον εαυτό σου – αλλά και τους άλλους- με τα δωράκια και τις προσφορές σου! Δεν πρέπει ωστόσο σε καμία περίπτωση να χάσεις την ευκαιρία που σου δίνεται να βρεις νέους δημιουργικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις περεταίρω τα οικονομικά σου! Επιπλέον,  η αυτοπεποίθησή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει, θα αποκτήσεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου.

Λέων:  Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο στις 27 Ιουνίου και μέχρι τις 22 Ιουλίου είναι ένα διάστημα που μπορείς  πραγματικά να απολαύσεις την διασκέδαση,τον έρωτα,την ανεμελιά και να γευτείς τις μικρές αλλά και τις μεγάλες  χαρές της ζωής!  Την περίοδο αυτή ασχολείσαι περισσότερο με την εικόνα σου,το προφίλ σου,την εξωτερική σου εμφάνιση … Ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις και αυτή η λάμψη είναι ορατή και στο περιβάλλον σου γεγονός που σε κάνει να γοητεύεις και να έχεις τις κατακτήσεις σου! Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται μία από τις προτεραιότητές σου και έχεις την ανάγκη να εκφραστείς αλλά και να ερωτοτροπήσεις. Μάλιστα σου δίνονται και οι ευκαιρίες για να το κάνεις αυτό …

Παρθένος:  Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για σένα να τα βρεις με εαυτό σου , να νιώσεις καλά με εσένα ,να αποβάλεις καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και  ασχοληθείς δημιουργικά με την δουλειά σου! Αποστασιοποιείσαι για λίγο από καταστάσεις και ανθρώπους που σε προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό και είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο κατά το οποίο αναζητάς για να διατηρήσεις στο πλευρό σου  οτιδήποτε έχει αξία,οτιδήποτε είναι σημαντικό … Παράλληλα αυτό το διάστημα δείχνεις απεριόριστα την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους, κάνοντας θυσίες και δείχνοντας γενναιόδωρα όλα τα συναισθήματά σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram