«Μένουμε Όρθιοι»: Γέμισε το Παναθηναϊκό Στάδιο για την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια

Δημοσιεύθηκε 29 Σεπτεμβρίου, 2021

Τεράστια ανταπόκριση έδειξε ο κόσμος στο κάλεσμα για τη συναυλία «Μένουμε Όρθιοι», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.09) στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, και να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους για να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συναυλία έδωσε το «παρών» ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, όπως και οι δήμαρχοι Γιάννης Κοντζιάς και Γιώργος Τσαπουρνιώτης αντίστοιχα.

Στην παρουσίαση ήταν ο Θανάσης Αλευράς, ενώ συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Τσολιάς), Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Πυξ Λαξ, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Χαρούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κώστας Χατζής.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Άγγελος Τριανταφύλλου και την ενορχήστρωση ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, με τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου να έχει την επιμέλεια του προγράμματος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram