Μάρω Λύτρα: Η επική on air ατάκα, όταν ρωτήθηκε για τον Καραφώτη: «Πώς το έπαθε;»

Δημοσιεύθηκε 11 Αυγούστου, 2023

Η Μάρω Λύτρα η οποία μένει μόνιμα στον Καναδά μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes για το Fame Story, μιας και επιστρέφει φέτος στο Star, τον Κώστα Καραφώτη αλλά και τη ζωή της στην Αμερική.

«Χαίρομαι που ξαναβγαίνει, πόσα χρόνια έχουν περάσει; 16-17; Έφυγα μία εβδομάδα πριν τελειώσει το παιχνίδι…» είπε χαρακτηριστικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, σχολίασε τα όσα είπε πρόσφατα ο Κώστας Καραφώτης στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes για εκείνη!

«Πώς το έπαθε; Δεν μιλάει ποτέ! Φοβάται. Μετά από τόσα χρόνια…. Μπράβο» είπε και όλοι έμειναν κάγκελο… και συνέχισε η τραγουδίστρια: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια και με ρωτάτε ακόμα για τον Κώστα;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το τραγούδι μου λείπει, θα πεθάνω με αυτό» και τόνισε ότι πια δουλεύει ως νοσοκόμα καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να τραγουδήσει σε κάποιον χώρο στον Καναδά που ζει.

«Κάθε μέρα μου λείπει το τραγούδι. Θα ερχόμουν στην Ελλάδα αν μου γινόταν πρόταση για το Fame Story. Aπό εκεί έγινα διάσημη. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έκανα στη ζωή μου αλλά ήταν μια καλή εμπειρία. Θα συμβούλευα τα παιδιά που θα μπουν να είναι ο εαυτός τους και να μην παίρνουν κατάκαρδα τα σχόλια» τόνισε εξηγώντας ότι η ψυχολογία της στο Fame Story έπεφτε με τα αρνητικά σχόλια των κριτών με αποτέλεσμα να μην βγαίνει καλή στα live.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram