Μάριος Πρίαμος: Μιλά πρώτη φορά για Ελευθερίου και Καλύβα και παραδέχεται τα λάθη του

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουλίου, 2023

Μετά το τέλος του survivor all star, o Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε πρώτη φορά για την Καρολίνα Καλύβα και τι έγινε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο ίδιος τόνισε σε κυπριακή εκπομπή ότι αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε, ότι τιμωρεί τον εαυτό του περισσότερο από όσο οι επικριτές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ό,τι έγινε, έγινε. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι. περισσότερο από τον περίγυρό μου» είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας, όχι τόσο από την Καρολίνα και την Ελευθερία αλλά το ότι επειδή δεν μπορούσαν να πολεμήσουν τον Μάριο έφεραν κάτι προσωπικό μου και το αναπαρήγαγαν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Να σας θυμίσουμε ότι μετά τον ημιτελικό του survivor all star, είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor All Star. Το να επιστρέψω μετά από έξι χρόνια και να μπορώ να παλέψω με πολύ νεότερους και πολύ πιο αθλητικά παιδιά, ήταν ρίσκο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα, καλή επιτυχία στον Σάκη και στον Νίκο, οι οποίοι πέρασαν και στον αυριανό τελικό».

Συμπληρώνοντας ότι: «Σίγουρα με στενοχωρεί μιας και έχω έρθει, μετά από μία δεύτερη θέση το 2017 στο Survivor All Star για να σηκώσω την κούπα. Δεν τα κατάφερα, αλλά κρατάω όλα τα καλά και όλα όσα δεν ήταν καλά. Με τα καλά θα διηγούμαι τις ωραίες ιστορίες και με τα κακά θα γίνω ο καλύτερος Μάριος».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram