Μάιος 2023: Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Δημοσιεύθηκε 28 Απριλίου, 2023

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Μάιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέχρι τις 7/5 χροντρικά, με την Αφροδίτη απέναντί σου, έχουν μπει οι βάσεις για να βρεις τον/ην υποψήφιο/α της καρδιάς σου, οπότε με το που θα περάσει στον 8ο καυτές νύχτες σε περιμένουν. Θα είναι κι ο Δίας μέχρι τις 17 στον 5ο οίκο σου κι αυτός από την πλευρά του θα δίνει ευκαιρίες για ζευγάρωμα κι αν φύγει από εκεί, δεν πειράζει γιατί στις 21/5 θα περάσει ο Ήλιος απέναντί σου και πάλι θα συμπρωταγωνιστείς στα ερωτικά πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη από τις 7/5 απέναντί σου, αλλά και τον Δία που θα περάσει στον 5ο οίκο σου στις 17/5, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολλές, οπότε και οι πιθανότητες να μπεις σε μια σχέση είναι αυξημένες. Το θέμα βέβαια είναι να θέλεις κιόλας να εγκαταλείψεις την αυτονομία σου ή το συναίσθημα ότι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, οπότε δε χρειάζεται να βιαστείς, οπότε ας ρίξεις πάλι βάρος στα επαγγελματικά σου, γιατί πάλι θα σου τραβήξουν χρόνο από την ερωτική ζωή. Προοπτικές για κάτι πολύ καλό στην ζωή σου υπάρχουν, όπως είναι βέβαιο και το ότι θα σε διεκδικήσουν πολλοί/ες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη φεύγει στις 7/5 από τον 8ο οίκο σου, αλλά πηγαίνοντας στον φίλο σου, τον Καρκίνο, η γοητεία σου και ο ερωτισμός σου θα κάψουν καρδιές οπότε δεν αποκλείται μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθείς ραγδαία, με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου. Στις 17, θα καλωσορίσεις τον Δία στον 7ο οίκο σου, οπότε εσύ του α' δεκαημέρου, θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεις τον άντρα ή τη γυναίκα της ζωής σου και -γιατί όχι;- να επισημοποιήσεις κιόλας τη σχέση σου. Α, κι εσύ του γ' δεκαημέρου ευνοείσαι με την Νέα Σελήνη, στις 19/5, να δεσμευτείς… Εσύ του β' δεκαημέρου, πάλι, θα χρειαστεί να περιμένεις ακόμα, αρκετό καιρό…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram