Μάθε πως να τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

Δημοσιεύθηκε 30 Δεκεμβρίου, 2021

Το 2021 όπως όλες έχουμε καταλάβει είναι και η χρονιά, που οι ψεύτικες βλεφαρίδες έκαναν χαμό στον κόσμο του μακιγιάζ. Θες TikTok; Θες Instagram; Βλέπαμε συχνά δημοσιεύσεις και πρόσωπα που ξεχώριζαν για τις εντυπωσιακές ψεύτικες βλεφαρίδες, θέλοντας να πετύχουν είτε μια extra ένταση στο βλέμμα, είτε ένα πιο ξεχωριστό cat eye.

Αγαπάμε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα των ψεύτικων βλεφαρίδων, αλλά να τις εφαρμόζουμε ξέρουμε; Εγώ σου λέω όχι τόσο πολύ. Σημερινό μάθημα λοιπόν; Πώς να τοποθετήσεις με τον σωστό τρόπο, τις ψεύτικες βλεφαρίδες που μόλις αγόρασες σε μόλις 5 απλά βήματα. Τι λες; Πάμε να δούμε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#1. Προετοίμασε τις φυσικές σου βλεφαρίδες

Αφού ολοκληρώσεις την εφαρμογή της σκιάς ματιών και του eyeliner της επιλογής σου, ξεκινάς να προετοιμάζεις τις βλεφαρίδες σου προσθέτοντάς τους mascara.

#2. Εφάρμοσε κόλλα στις βλεφαρίδες

Χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι, κράτησε τις βλεφαρίδες και ξεκίνα να ταμπονάρεις σε μια λεπτή γραμμή κόλλας στη ζώνη των βλεφαρίδων με μια μπατονέτα.

Ποτέ μην πιέζεις την κόλλα από το σωληνάριο απευθείας στη βάση των βλεφαρίδων σου. Ιδανικά, βάλε μια σταγόνα κόλλας στη μέση ενός Q-tip ή στο χέρι σου και σύρε απαλά τη βλεφαρίδα μέσα στη σταγόνα κόλλας. Αυτό προσθέτει ακριβώς τη σωστή ποσότητα.

#3. Στην αναμονή για να στεγνώσει η κόλλα

Η αναμονή είναι ένα αναγκαίο βήμα! Άφησε, λοιπόν, την κόλλα να στεγνώσει για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Θα κάνει τις ψεύτικες βλεφαρίδες λιγότερο πιθανό να γλιστρήσουν κατά την εφαρμογή.

Μην ξεχνάς! Είναι σημαντικό να κουνάς τη βλεφαρίδα για λίγο μετά την προσθήκη της κόλλας. Αυτό αφήνει τη φόρμουλα να στεγνώσει αρκετά ώστε να γίνει κολλώδης, αποτρέποντάς σε από το να γεμίσεις παντού κόλλα.

#4. Κόλλησε τη λωρίδα στη γραμμή των βλεφαρίδων σου και πίεσέ τη στη θέση της

Χρησιμοποιώντας ξανά το τσιμπιδάκι, βάλε τις βλεφαρίδες στη θέση τους, ακριβώς εκεί που είναι το eyeliner σου, και πίεσέ τες στη γραμμή των βλεφαρίδων.

#5. Εφάρμοσε μαύρο eyeliner για να κρύψεις τη λωρίδα των βλεφαρίδων

Extra eyeliner και άλλη μια στρώση mascara για να γεμίσεις τυχόν μικρά κενά.

Take a note: Ενώ η προσθήκη ελάχιστης mascara στις ψεύτικες βλεφαρίδες θα σε βοηθήσει να αναμειχθούν με τις πραγματικές σου βλεφαρίδες, θα περιορίσει επίσης τη χρήση του ζευγαριού σε μία ή δύο φορές. Προσοχή! Δεν είναι ασφαλές να συνεχίσεις να επαναχρησιμοποιείς το ίδιο ζευγάρι ψεύτικων βλεφαρίδων περισσότερες από δύο φορές, επειδή μπορεί να συσσωρευτούν βακτήρια so, be careful, girl!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram