«Μάγειρες» : Αγνό και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουνίου, 2021

Οι «Μάγειρες», κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβρη του 2020 έχει γίνει από την αρχή του, αγαπημένη επιλογή όλων όσοι επιθυμούν αγνό, φρεσκομαγειρεμένο, φαγητό!

Με πληθώρα καθημερινών γευμάτων φτιαγμένα από αγνά και φρέσκα υλικά, έχουν πάντα γνώμονα την καλή ποιότητα και την ακόμη καλύτερη γεύση. Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Ας τα δούμε μαζί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπημένες μας επιλογές που ξεχωρίσαμε, και το ίδιο θα κάνετε κι εσείς, είναι φρέσκες σαλάτες εποχής με προϊόντα φρεσκοκομμένα και επιλεγμένα. Κρέατα εκλεκτά, μαναβική προσεγμένη και όλα διαλεγμένα αυστηρά υπό την επίβλεψη της διεύθυνσης του καταστήματος. 

Σε όλα τους τα φαγητά χρησιμοποιούν μόνο αγνό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Παράλληλα, όμως, με τα ποιοτικά φαγητά όπως παστίτσιο, ντολμαδάκια, κοτόπουλο ρολό, μοσχαράκι κοκκινιστό και άλλα πολλά, θα βρείτε και μια σειρά από εύγευστα κρασιά. 

Με διαφορετικό μενού, καθημερινά, οι Μάγειρες φροντίζουν να σας χορταίνουν και να σας εντυπωσιάζουν με τις προτάσεις τους. Το κατάστημα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο από τις 12.00-17.00 και τις ίδιες ώρες λειτουργεί και το delivery του. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε, πάντα, να τα παραλαμβάνετε και take away! 

Διεύθυνση : Μιχαήλ Κακαρά 13, Χαλκίδα 

Τηλέφωνο : 2221028008

Facebook page : Μάγειρες Χαλκίδα 

Instagram page: mageires_xalkida 

E food : https://www.e-food.gr/delivery/chalkida/mageires

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram