«Λύγισε» η Καλομοίρα: «Έλεγα ας συμβεί σε μένα, όχι στο παιδί μου»

Δημοσιεύθηκε 15 Δεκεμβρίου, 2022

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την μικρή ιστορία πίσω από το φόρεμα που φορούσε κατά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008. Σύμφωνα με όσα είπα η Καλομοίρα, αν και ο ενδυματολόγος, Γιώργος Σεγρεδάκης της είπε ότι δεν έχει το φόρεμα, λίγο καιρό αργότερα, είδε την Αποστολία Ζώη να το φοράει.

«Δεν το έχω κρατήσει το φόρεμα. Δεν μου το δίνει ο Σεγρεδάκης. Δεν ξέρω αν λέγονται αυτά ή αν θα τα κόψεις, αλλά έχει το φόρεμά μου και δεν μου το δίνει. Έχει ακόμα και το φυλαχτό επάνω», είπε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λέει “δεν το ‘χω”, αλλά μετά το βλέπω επάνω στην Αποστολία Ζώη. Εγώ στην αρχή νόμιζα πως έφτιαξα ν δεύτερο. Παίρνω τηλέφωνο live στην τηλεόραση και της λέω “Αποστολία, το δικό μου φόρεμα έχει επάνω ένα φυλαχτό μιας φίλης μου και μου λέει: Καλομοίρα, εδώ είναι το φυλαχτό”», εξήγησε η Καλομοίρα.

Τέλος η Καλομοίρα είπε πως άφησε το ρούχο στον Γιώργο Σεγρεδάκη κι ας μην γνωρίζει γιατί το θέλει. Τέλος, επιβεβαίωσε και η ίδια πως κανονικά τη χρονιά εκείνη, η Ελλάδα θα κατακτούσε την πρωτιά στον διαγωνισμό, όμως επειδή βρισκόταν στην αρχή της κρίσης, η ΕΡΤ αρνήθηκε στην EBU τη διοργάνωση για την επόμενη χρονιά.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η τραγουδίστρια συγκινήθηκε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας του γιου της, η οποία την έφερε πιο κοντά στον Θεό.

«Βρήκα τη δύναμή μου από τον Θεό… αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο. Όταν συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, τότε λες ας συμβεί σε μένα, όχι στο παιδί μου. Η πίστη μου στον Θεό έγινε μεγαλύτερη, του μιλάω κάθε μέρα, πρωί – βράδυ. Τα παιδιά μου κάνουν προσευχές, πάμε στην εκκλησία», εξομολογήθηκε η Καλομοίρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram