Λιώνει και το δικό σας καλαμάκι στον καφέ; Έχουμε τη λύση στο πρόβλημα

Δημοσιεύθηκε 6 Οκτωβρίου, 2021

Προφανώς και το καλαμάκι έχει τη δική του ιστορία, με τη χάρτινη έκδοση να μην έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού. Ποιος το εμπνεύστηκε και ποια είναι η λύση στο πρόβλημα του να λιώνει το καλαμάκι, όπως λιώνει ο πάγος στο ρόφημα.

Παρατηρείται τελευταία, ένα κίνημα στα social media εναντίον του χάρτινου καλαμακίου. Το οποίο συνήθως συνοδεύεται με πλαστικό ποτήρι. Και κάπου εκεί αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει ένα επίπεδο παράνοιας στο concept.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος εμπνεύστηκε το καλαμάκι από χαρτί;

Ο Marvin Stone υπήρξε Αμερικανός εφευρέτης που έζησε στο δεύτερο μισό του 1800. Πέρασε στην ιστορία ως εφευρέτης του σύγχρονου καλαμακίου. Στην αρχή, τύλιξε ένα μολύβι με ένα κομμάτι χαρτί και κόλλησε τις άκρες. Εν συνεχεία, βούτηξε σε παραφίνη το κομμάτι Manila paper (φτιαχνόταν από κάνναβη Μανίλα -από τις Φιλιππίνες- και ήταν εξίσου ισχυρό με εκείνο από ξυλοπολτό) που πριν καλύψει το μολύβι -το οποίο απέσυρε, όταν στέγνωσε η ουσία.

Πως μπορούμε να το αλλάξουμε ;

Ο εκνευρισμός για το καλαμάκι που λιώνει μέσα στο ρόφημα είναι εκ των κύριων αιτιών που οι καταναλωτές φαίνονται να έχουν φρίξει, με το νέο έθιμο. Ως εναλλακτική πρόταση υπάρχουν ταμεταλλικά καλαμάκια (από ανοξείδωτο ατσάλι), τα οποία μπορείτε να βρείτε online. Παραδίδονται και με βουρτσάκι καθαρισμού.

Ελπίζω να σας βοήθησα Αρκετά !


Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram