Λιανός: Η αποκάλυψη για τα στοιχεία που βρέθηκαν και οδήγησαν Δαλάκα και Ασημίνα εκτός ριάλιτι

Δημοσιεύθηκε 15 Φεβρουαρίου, 2023

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μίλησε μέσω skype ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής και σχολιαστής του Survivor All Star ανάμεσα σε άλλα, όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στην αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι οποίες βρέθηκαν εκτός ριάλιτι μετά από παραβίαση του κανονισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός η αποβολή δεν έχει τυχαία αφού η απόφαση πάρθηκε μετά από αποδεικτικά που βρέθηκαν.

«Το ψάξαμε πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις αποδείξεις για να κάνεις μια τέτοια κίνηση γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία πως κάτι έχει γίνει. Βρήκαμε κάποια στοιχεία, όπως ανακοίνωσα στο συμβούλιο. Ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει με τον Ατζούν όλοι οι παίκτες, πριν φύγουν από την Αθήνα. Τους πέταξε το μπαλάκι ότι όποιος πάρει κινητό, στείλει μήνυμα ή προσπαθήσει να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ποια θα είναι η τιμωρία; Όλοι συμφώνησαν ότι θα είναι αποβολή», είπε και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα ζητήσαμε λίγο χρόνο από τους παίκτες για να εξακριβώσουμε τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας. Μακάρι να μην υπήρχαν. Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει λίγο το πράγμα γιατί δημιουργήθηκε ένα προηγούμενο, οπότε έχουν όλοι τον νου τους. Με τα κορίτσια δεν μίλησα. Δεν επιτρέπει το πρωτόκολλο συνεννοήσεις, επικοινωνίες κ.λ.π. Για όλα αυτά έπρεπε να ενημερωθεί κι ο Ατζούν, να πάρει τα στοιχεία και να τα εκτιμήσει και να πάρει μια απόφαση. Αυτός είχε κάνει το deal με τα κορίτσια»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram