Λευτέρης Πανταζής: «Όλες τις γυναίκες τις αγάπησα, αλλά η σχέση που με σημάδεψε ήταν με την Άντζελα Δημητρίου»

Δημοσιεύθηκε 9 Νοεμβρίου, 2022

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Βορείων Προαστίων με τον Χρήστο Δάντη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του και σχολίασε τα πρώτα του βήματατα στην καλλιτεχνική βιομηχανία.

Απαντώντας στο αν, του έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης τραγούδια, ο Λευτέρης Πανταζής σχολίασε: «Δεν μου έχει γράψει τραγούδια, αλλά μου έχει φέρει τραγούδια που είχε γράψει μαζί με τον Γιάννη Καραλή και θα τραγουδούσε ο ίδιος, τα άκουγα εγώ, μου άρεσαν και τα έβαζα στον δίσκο μου. Η καριέρα του Χρήστου ξεκίνησε δίπλα μου. Πήγαινα στα ραδιόφωνα και έλεγα: “Σας παρακαλώ παίξτε αυτό το τραγούδι του Χρήστου”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα αποκάλυψε ότι εάν ήταν επιχειρηματίας θα έφτιαχνε ένα σχήμα με εκείνον, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Πάολα.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως στα πρώτα του βήματα μεγάλο όνομα του χώρου του χαμήλωνε το μικρόφωνο. «Ήταν πολύ μεγάλο το όνομα εκείνο και μου χαμήλωνε το μικρόφωνο, εγώ έλεγα ένα τραγουδάκι τότε. Πάω στον ηχολήπτη και του λέω "Γιατί μου το κάνετε" και μου απαντά "Όχι εγώ το πρώτο όνομα". Μετά πήγα στον ίδιο και μου τα έριξε στον ηχολήπτη. Από εκείνη την ημέρα δεν μου το ξαναέκαναν αυτό».

Ερωτώμενος για τις γυναίκες της ζωής του δήλωσε πως τις αγάπησε όλες, αλλά η σχέση που τον σημάδεψε ήταν αυτή με την Άντζελα Δημητρίου: «Όλες τις γυναίκες τις αγάπησα. Αλλά η σχέση που με σημάδεψε πολύ ήταν η Άντζελα Δημητρίου».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κόρη του, Κόνι Μεταξά, και τις συμβουλές που της είχε δώσει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα: «Όταν γύρισε στην Ελλάδα η Κόνι νόμιζε ότι ήταν ο παράδεισος. Της είπα ότι θα την μειώσουν, θα την πικράνουν αλλά δεν το κατάλαβε. Πήγαινε σε οντισιόν μόνη της, για να χτίσει καριέρα με το δικό της όνομα. Όταν είχε έρθει κλαμμένη σπίτι, πήρα τηλέφωνο και λέω “Ήρθε για οντισιόν και της λες Εδώ είναι Ελλάδα και άσε τις Αμερικές; Το έκαναν και σε εσένα αυτό;”. Μετά μου ζητούσε χίλιες συγγνώμες».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram