Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας : Όλες οι πληροφορίες  

Δημοσιεύθηκε 4 Οκτωβρίου, 2022

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης γυναίκας & παιδιού «Καλός Σαμαρείτης» διοργανώνει έναν λαϊκό αγώνα δρόμου.

Η συμμετοχή στον αγώνα έχει τεράστια σημασία αφού είναι αφιερωμένος κατά της γυναικοκτονίας αλλά και της παιδικής βίας. Ενωμένοι μπορούμε να δείξουμε την συμπαράσταση μας και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα υποστήριξης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνω των 18 ετών καθώς και μικρότεροι με την έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων του.

Το δικαίωμα συμμετοχής δύναται να αλλάξει ανάλογα με τις τροποποιήσεις στους κανόνες ελέγχου των λοιμώξεων, τις συστάσεις και τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών.

Παράλληλα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, έχοντας υπόψη την ανάγκη για ομαλή διεξαγωγή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου, προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Απαγορεύεται τη στάση και τη στάθμευση παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Χαλκίδας : 

α) Σε αμφότερες τις πλευρές της οδού ΤΖΙΑΡΝΤΙΝΙ.

β) Επί της οδού ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ κατά το τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα (από το Βόρειο άκρο της Πλατείας Αγίου Νικολάου, έως το ύψος του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον διακριτικό τίτλο «ΓΙΩΤ»).

Η ως άνω απαγόρευση ισχύει από την 08:00 ώρα της Κυριακής 09/10/2022 έως την 11:00 ώρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram