Λασκαράκη για Σουλτάτο: «Υπάρχουν πολλές μέρες που έχω την ανάγκη να είναι εδώ και δεν είναι...»

Δημοσιεύθηκε 20 Οκτωβρίου, 2022

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Εύα!

Μέ τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο διανύουν τον πέμπτο χρόνο μαζί, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τούς έχουν κάνει να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Κρήτης και Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε χωριστά. Η απόσταση σίγουρα κρατάει ένα σασπένς κι αυτό γιατί περιμένουμε τις Παρασκευές και τις σχεδιάζουμε ανάλογα κάθεφορά. Αν ήμασταν συνέχεια στοί διο σπίτι μαζί, μπορεί να μην κάναμε όλα αυτά που κάνουμε. Ίσως βαραίνεις λίγο περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας αλλά συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της ρουτίνας. Εμάς αυτή η απόσταση μας κρατάει σε μια επαγρύπνηση. Κρατάει την καθημερινότητά μας στα κόκκινα. Δεν το παίρνω βαρέως ότι περνάμε κάποιον καιρό χωριστά, ωστόσο υπάρχουν πολλές μέρες που έχω την ανάγκη να είναι εδώ και δεν είναι.’ Η θα ήθελα να είναι και δεν είναι. Είναι κάποιες μέρες που λες "αχ, να τον είχα εδώ!". Αλλά το έχουμε πάει πολύ καλά και έχουμε βρει την ισορροπία. Πηγαινοερχόμαστε συνέχεια και εκείνος κι εγώ».

Η κόρη της Εύα θα κλείσει τον Νοέμβριο τα 9 της χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα ξεκίνησε να έχει επαφή με κάποιες σειρές στην τηλεόραοη. «Όταν ήμουν στη σειρά Το σόι σου, έπαιρνα την Εύα συχνά στα γυρίσματα γιατί μέναμε πολύ κοντά. Τηλεόραση
όμως δεν έβλεπε. Ξεκίνησε μετά τα 7. Κάποια στιγμή πρέπει να πέτυχε κάποιο επεισόδιο στην τηλεόραση και να είπε: "Α, η μαμά!". Της φάνηκε λίγο παράξενο. Δεν μπορούσε να καταλάβει». Αποκαλύπτοντας ότι η τηλεοπτική πρεμιέρα θα τους βρει να την παρακολουθούν οικογενειακώς στο σπίτι, τη ρωτάω για τα σχόλια της κόρης της.

«Δεν είναι ότι θα κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο. Πιο πολύ θα ρωτήσει κάτι που να
σχετίζεται με τη σειρά. Ακόμα δεν βλέπει πολλή τηλεόραση. Πέρσι είδε τους Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα στις επαναλήψεις που ήταν Παρασκευή. Τους χάζεψε και γελούσεπολύ. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά που θα είμαι κι εγώ πιοχαλαρή στο να δει η Εύα τηλεόραση, καθώς πλέον μπορεί να επεξεργαστεί διαφορετικά κάποια πράγματα. Επίσης, μπορούμε να συζητήσουμε καλύτερα τις απορίες και τους προβληματισμούς της».

Η φετινή σεζόν τη βρίσκει στην ίδια σειρά με τον πρώην σύζυγότης και πατέρα της Εύας, Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Όταν έγινε η πρόταση στον Γάννη, εγώ είχα κλείσει ήδη να είμαι στη σειρά. Με πήρε λοιπόν και μου είπε ότι θα κάνει ένα guest. Προφανώς και
το κουβεντιάσαμε γιατί υπάρχει και ένα παιδί, οπότε καλό είναι όλα αυτά να είναι προς συζήτηση. Επίσης, επειδή είναι κάτι που θα δει και το παιδί, δεν θέλαμε να υπάρχουν μπερδέματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram