Λάουρα Νάργες: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το μήνυμα όλο νόημα μετά το τέλος από το The Voice

Δημοσιεύθηκε 1 Νοεμβρίου, 2021

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Λάουρα Νάργες δε θα βρίσκεται στο backstage του The Voice, αλλά θα αντικατασταθεί από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, το άλλοτε κορίτσι του Τροχού της τύχης στο Star.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για το θέμα μέχρι στιγμής, ωστόσο με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, άφησε ένα μήνυμα όλο νόημα. «Changes (αλλαγές)» έγραψε η Λάουρα Νάργες, που πόσταρε και το νέο της hair look.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως θα δεις, έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες. Ανάμεσα στα σχόλια, υπήρχε και αυτό του συντρόφου της, Χρήστου Σαντικάϊ, ο οποίος άφησε emoji με καρδιές και φωτιά.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Λάουρα Νάργες:

«Δεν είμαι ακόμα σε φάση να μιλήσω για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω κάποια στιγμή και θα πω αυτά που αισθάνομαι, δεν είναι ακόμα η ώρα για  μένα να το κάνω. Θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό και είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ τον κόπο που κάνατε και ήρθατε. Γίνεται χαμός με τα δημοσιεύματα, αλλά θα τα πούμε όλα αναλυτικά αργότερα. Θέλω λίγο χρόνο για μένα. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και θα πω πώς έχουν τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία» είπε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική της ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram