Κώστας Νικούλι: Ο λόγος που δεν αλλάζει το επίθετό του

Δημοσιεύθηκε 27 Ιανουαρίου, 2022

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο  Κώστας Νικούλι, ο τηλεοπτικός Πετρής από τον Σασμό.

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε στην Ελένη για τα σπαρακτικά μηνύματα που έλαβε μετά το τέλος της σειράς, Σασμός, που προβάλλεται στον Alpha, αλλά ανέφερε και τον λόγο που δεν άλλαξε το επίθετό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν θέλω να αλλάξω το επίθετό μου, γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου Νικούλι. Θυμάμαι να ονομάζομαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι λίγο αστείο θα έλεγα το τι σε ορίζει και τι σε κάνει Έλληνα ή όχι. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ. Η πρώτη μου γλώσσα είναι τα ελληνικά οπότε γιατί κάποιος μπορεί να με ορίσει και να πει ότι δεν είμαι Έλληνας; Οπότε όταν πήρα την ελληνική υπηκοότητα, ήθελα να κρατήσω το παλιό μου όνομα έτσι ώστε να θυμάμαι»!

Και υπογράμμισε ο τηλεοπτικός Πετρής: «Και στην Αλβανία είμαι ξένος. Ο ξένος θα είναι για πάντα ξένος και νομίζω ότι αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας και δε μπορούμε να ξεφύγουμε. Από τη στιγμή που η Ελλάδα με έχει αναγνωρίσει ως Έλληνα, θέλω το έχω αυτό το επώνυμο που είχα εξ’ αρχής. Με το Νικούλι, με αυτό που γνώρισα τον εαυτό μου εξ’ αρχής».

elenimenegaki 272717473 348839610418626 1688367579207465994 n

Όσον αφορά για τα μηνύματα που λαμβάνει μετά το τέλος της σειράς, ανέφερε: «Σπαράζει η καρδιά μου, το τι μηνύματα έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Πόσω μάλλον όταν βλέπω τα επεισόδια και τις ερμηνείες των άλλων ηθοποιών, ανατριχιάζω και από τη μία νιώθω άσχημα… Νομίζω ότι καλύτερος τρόπος για να φύγει αυτός ο χαρακτήρας δεν θα υπήρχε. Φεύγει με έναν ένδοξο τρόπο. Για μένα τελειώνει με τον πιο όμορφο τρόπο, γιατί βλέπω και την αγάπη του κόσμου και των συνεργατών μου. Βλέπω αυτά που λένε και δηλώνουν είναι αλήθεια και μόνο χαρά μπορεί να μου δώσει αυτό».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram