Κόρομι: Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά

Δημοσιεύθηκε 24 Μαΐου, 2023

Ο Γιώργος Κόρομι μετά την αποχώρησή του από το survivor all star έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή, Πρωινό Μας και ανέφερε ότι με κάποιους παίκτες ούτε γεια δεν πρόκειται να ανταλλάξει, αλλά σχολίασε και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Τριαντάφυλλου!

Αρχικά ανέφερε: «Ήξερα ότι η Μελίνα είχε δυνατό κοινό στην Κύπρο και ο Τάκης είναι δυνατός στο ριάλιτι και ήξερα ότι μπορεί να φύγω»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «ο Τάκης είναι καλός αγωνιστικά, αλλά δημιουργεί εντάσεις καθημερινά, αλλά δεν έχουν παίξει, δεν υπήρχαν κάμερες. Ζήσαμε πολλά και δεν υπήρχαν κάμερες»!

Και συνέχισε λέγοντας για την κόντρα Μπόγδανου – Βασάλου: «Δεν θυμόταν ο Βασάλος τι είπε ο Ηλίας και ήταν λογικό να μη το θυμόταν ο άλλος και του το είπα κι εγώ… Έχουμε δει ξεκάθαρα στα αγωνίσματα ότι ο Σάκης είναι ο πιο καλός παίκτης… Η Σταυρούλα είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες, αλλά δεν έχει γνώστη στην επιβίωση. Δεν θα έβαζα κοπέλα για νικήτρια γιατί δεν έχουν γνώση στην εύρεση τροφής…»!

Και ο Γιώργος Κόρομι υπογράμμισε: «Η Μαριαλένα όντως είχε τσαντιστεί με τη Μελίνα και την ενόχλησε που ψήφισε τον Βασάλο. Εγώ δε θα έδινα σημασία…»!

Και τόνισε: «Υπάρχουν τρεις παίκτες που δεν θέλω να έχω επαφή στην έξω ζωή μου και έχουν ήδη φύγει από το παιχνίδι. Δεν είχαμε κοινά στοιχεία, δεν τα βρίσκουμε γενικά…»!

Όσο για τον έξαλλο πανηγυρισμό του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του από το survivor είπε «Τι να σου πω τώρα γι’ αυτό; Τι να σου πω για τον Τριαντάφυλλο που ήταν το 2021; Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ίσως να μη με θέλανε μέσα…»

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram