Κόνι Μεταξά: «Τότε οι περισσότεροι με κορόιδευαν»

Δημοσιεύθηκε 19 Ιανουαρίου, 2022

"Όταν έκλεισαν όλα αυτά, ήμουν η μόνη που είχα δουλειά. Μετά ξεκίνησαν όλοι να θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να κλείνουμε πόρτες" ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Η Κόνι Μεταξά ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών λόγω της πανδημίας, το γεγονός ότι της αρέσει να ασχολείται με πολλούς τομείς στα επαγγελματικά της και τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί για κάποιες επιλογές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου είπες κάτι για να ξεκινάμε νέα πράγματα και να δοκιμάζουμε. Όταν εγώ έλεγα πριν χρόνια ότι θέλω και να τραγουδώ και να παίζω στο θέατρο και να κάνω τηλεόραση και να κάνω το Instagram, οι περισσότεροι τότε στον χώρο της μουσικής με κορόιδευαν. Τι είναι τραγουδίστρια; Τι είναι ηθοποιός; Τι είναι παρουσιάστρια;» είπε η Κόνι Μεταξά.

https://youtu.be/EKWl2-ElWoc

«Όταν έκλεισαν όλα αυτά, ήμουν η μόνη που είχα δουλειά. Μετά ξεκίνησαν όλοι να θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να κλείνουμε πόρτες. Ήμουν ευλογημένη που από τον πρώτο καιρό που έγινε αυτό, είχα το πρωινό. Μπορεί να μην ήμουν μπροστά και να ήμουν από πίσω αλλά ναι δεν έχασα την δουλειά μου μέχρι το τέλος. Οπότε δεν ήμουν καθόλου εκτός δουλειάς γιατί είχα τολμήσει να δοκιμάσω καινούρια πράγματα» σημείωσε η Κόνι Μεταξά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram