Κόκκινο κραγιόν: Αυτό είναι το μικρό μυστικό των make up artists για να δείχνει άψογο

Δημοσιεύθηκε 10 Δεκεμβρίου, 2021

Το κόκκινο κραγιόν βρίσκεται και πάλι στο νεσεσέρ σου κι εσύ περιμένεις την επόμενη έξοδο για να το απλώσεις και να χαρίσεις στο look σου την απόλυτη glam πινελιά. Γνωρίζεις την απόχρωση που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σου και ίσως τολμήσεις την πιο σκούρα απόχρωση του μέσα στις γιορτές. 

Θα πρέπει όμως τα χείλη σου να είναι άψογα αφού το συγκεκριμένο χρώμα είναι μεν απίθανο αλλά ταυτόχρονα τονίζει τις ατέλειες στα χείλη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα περιποιηθείς πριν την εφαρμογή και οι make up artists σου αποκαλύπτουν το μικρό τους μυστικό. Πρόκειται για την απολέπιση που κάνουν πάντα στις επώνυμες πελάτισσες τους πριν απλώσουν το κόκκινο χρώμα στα χείλη τους. Κι αν δεν έχεις scrub χειλιών δεν πειράζει. Μπορείς να αναμείξεις μικρή ποσότητα ελαιόλαδου με ζάχαρη δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα φυσικό προϊόν που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Extra tip: Μην ξεχάσεις να κάνεις περίγραμμα με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram