Κωνσταντίνος Χαρμαντάς : Λίγο πριν τις πανελλήνιες!

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου, 2021

Δυστυχώς, για πολλούς φοιτητές αλλά κυρίως για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα κατάσταση. Ως προς το κομμάτι των φοιτητών, τα παιδιά που πέρασαν πέρσι δεν έχουν καταφέρει να παρεβρεθούν στο αμφιθέατρο ή στα εργαστήρια τους για εξάσκηση, δεν έχουν δει από κοντά τον χώρο της σχολής τους, επιπλέον, έχουν χάσει έναν πολύ σημαντικό χρόνο της φοιτητικής τους ζωής στις πόλεις που πέρασαν και τέλος τα παιδιά που ορκίζονται διαδικτυακά χάνουν όλη την μαγεία της ορκομωσίας.

Ως προς το δεύτερο σκέλος για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου λόγω της καραντίνας έκαναν 6 μήνες μάθημα από το διαδίκτυο και μόλις 3 μήνες από κοντά με κλειστά τα φροντιστήρια, καθώς επικρατούσαν δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον, από φέτος εφαρμόστηκε και η ελάχιστη βάση εισαγωγής κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μείνουν εκτός σχολών πάρα πολλά παιδιά προκαλώντας ένα επιπλέον άγχος στους μαθητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία, χωρίς άγχος και με αισιοδοξία!!!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram