Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Σκότωσαν τον πατέρα μου και τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε η μάνα μου»

Δημοσιεύθηκε 6 Απριλίου, 2022

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να είναι μία από τις νέες προσθήκες στο Survivor, έχει καταφέρει όμως, να συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη.

Ο γνωστός make up artist έχει αναστατώσει τον Άγιο Δομίνικο, καθώς η κόντρα με τους συμπαίκτες τους είναι κάτι καθημερινό πλέον για εκείνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος ωστόσο, στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο στην Κρήτη αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου. Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία τους. Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram