Κωνσταντίνος Βασάλος: Πήρε θέση για τα σχόλια που δέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα κιλά της

Δημοσιεύθηκε 25 Μαΐου, 2022

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φιλοξένησε στην εκπομπή Night Out τα μεσάνυχτα της Κυριακής τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο personal trainer και πρώην συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου πέρασε από διάφορες δοκιμασίες και στο τέλος της εκπομπής συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out Restaurant και του παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Night Out, ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα σχόλια που αποκάλυψε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ότι δέχεται για τα κιλά της.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τα σχόλια που δέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
“Με ενοχλούν (τα σχόλια) όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη είναι λίγο πιο ευαίσθητη και κάποιες φορές την επηρεάζουν πάρα πολύ κάποια από αυτά που διαβάζει και της στέλνουν. Δεν χρειάζεται να δίνει βάση στα κακά και στα πικρόχολα σχόλια. Δώσε βάση στα θετικά! Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να της πω. Αν ο καθένας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου ή τα παραπάνω κιλά, για εμένα είναι κατακριτέο. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σχολιάσεις τον οποιοδήποτε; Με ποιο κριτήριο; Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να έχει περάσει και πήρε αυτά τα κιλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μπαίνουν στη διαδικασία αυτή να σχολιάζουν, ειδικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου.”, είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram