Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει

Δημοσιεύθηκε 7 Σεπτεμβρίου, 2022

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι έχει μαθευτεί. Κατά τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας περιμένουν γιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Νοέμβριο σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι» ανέφεραν για την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα σήμερα και μέσα από την εκπομπή Happy day, προβλήθηκαν οι φωτογραφίες του περιοδικού HELLO! στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις» ειπώθηκε στο ρεπορτάζ.

«Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram