Κρεοπωλείο Αγγέλου : Προετοιμάζονται για το Πάσχα!

Δημοσιεύθηκε 10 Απριλίου, 2023

Σε πυρετώδη προετοιμασία βρίσκεται το αγαπημένο μας κρεοπωλείο «Αγγέλου» αφού το φετινό Πάσχα η κίνηση αναμένεται μεγαλύτερη και η όρεξη μας για καλό κρέας… περισσότερη!

Έτσι, από νωρίς έχουν στα τσιγκέλια τους τα πιο ποιοτικά κρέατα και σε βοηθούν να διαλέξεις τα κατάλληλα, ανάλογα με το τι θες να συμπεριλάβεις για το πασχαλινό σου τραπέζι. Το μόνο σίγουρο είναι πως καλό θα ήταν να τα… παραγγείλεις από τώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρνί, κατσίκι, αλλά και κοκορέτσι, χοιρινό & κοτόπουλο κοντοσούβλι, αρνίσιες σεφταλιές, κεμπάπ, λουκάνικα, μπριζόλες είναι μερικά μόνο από αυτά που θα βρεις! Όλα ελληνικής παραγωγής και φυσικά αρίστης ποιότητας.

Είσαι από αυτούς που τιμάς την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα; Σου έχουν συκωταριά ολόκληρη, αλλά και έτοιμη κομμένη όπως και εντεράκια. 

Εκεί, βρίσκουμε πραγματικά τα πάντα και λύνουμε το θέμα του πασχαλινού τραπεζιού εύκολα και αμέσως. Αν θέλεις να προλάβεις τις πεντανόστιμες επιλογές τους δεν έχεις παρά να σπεύσεις για τις παραγγελίες σου απο σήμερα κιόλας.

Διεύθυνση : Αγία Ελεούσα

Τηλέφωνο παραγγελιών : 22210-92692

Facebook page : Κρεοπωλείο Αγγέλου

Instagram page: kreopwleio_aggelou

Επισκεφθείτε : kreopwleio-aggelou.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram