Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς 

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2022

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η είδηση μόλις έγινε γνωστή από την πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast @Star!

H Χρύσα Μιχαλοπούλου γέννησε πριν λίγες ώρες ένα υγιέστατο αγοράκι. Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και θα πάρουν εξιτήριο σε τρεις μέρες, δηλαδή την Δευτέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, που και εκείνος πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας, είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

Το καλοκαίρι τους το πέρασαν στην Πάρο και στα τέλη Αυγούστου επέστρεψαν στην Αθήνα μιας και η ηθοποιός είχε μπει στο μήνα της.

Από εμάς να τους ζήσει και να είναι καλότυχο!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram