Κονσίλερ: 2 λάθη που κάνεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς

Δημοσιεύθηκε 8 Ιανουαρίου, 2022

Το κονσίλερ είναι το προϊόν που υπάρχει στο νεσεσέρ σου και εκείνο που σε σώζει καθημερινά. Είναι ο μικρός σου beauty ήρωας αφού εξαφανίζει μαύρους κύκλους, σακούλες και λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών αλλά και ατέλειες στο υπόλοιπο πρόσωπο. 

Σύμφωνα με τους make up artists όμως υπάρχουν δύο βασικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες κάθε φορά που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο προϊόν και πρέπει να τα σταματήσουν asap. Δες στη συνέχεια ποια είναι και πράξε αναλόγως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάθος 1οΧρησιμοποιείς το ίδιο κονσίλερ στην περιοχή των ματιών και το πρόσωπο. Το προϊόν που καλύπτει μαύρους κύκλους και σακούλες έχει ελαφριά σύνθεση και πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία ενώ εκείνο που χρησιμοποιείς για να καλύψεις ατέλειες όπως σπυράκια ή δυσχρωμίες πρέπει να έχει πιο «δυνατή» και στέρεη, σχεδόν pasty υφή.

Λάθος 2ο: Το απλώνεις πριν από το φον ντε τεν ενώ η σωστή σειρά είναι αμέσως μετά. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να πετύχεις ένα τέλειο και φυσικό φινίρισμα ενώ καλύπτεις πιο σωστά και με μεγαλύτερη ευκολία τις ατέλειες που φαίνονται ακόμη και μετά τη βάση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram