Κοκλώνης: «Τις μάσκες τις φοράμε μόνο για το act, στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας»

Δημοσιεύθηκε 27 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του J2US ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα μιλήσει για τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά του.

Συγκεκριμένα τόνισε: «καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για το act».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, το βράδυ του Σαββάτου. «Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών».

https://dai.ly/x8imj3v

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram