Κλάμερ: Το αξεσουάρ για να μη σπάνε τα μαλλιά σου χειμώνα, καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 6 Δεκεμβρίου, 2022

Τα 90’s έχουν κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τη μόδα και την ομορφιά. Και όταν στην ομορφιά μιλάμε για 90’s αναφερόμαστε στα αξεσουάρ μαλλιών, όπως τα scrunchies, οι oversized στέκες, τα hairclips και, φυσικά, τα κλάμερ ή αλλιώς… clawclip.

Όπως κατάλαβες και από τον τίτλο του θέματος, σήμερα θα μιλήσουμε για τα κλάμερ, το αγαπημένο hair accessory που όλες είχαμε όταν πηγαίναμε σχολείο. Εγώ τουλάχιστον το φορούσα πρωί και βράδυ, στο σχολείο και στο σπίτι. Και να που τώρα πάλι επιστρέφει όχι μόνο για να μας χαρίσει dreamy χτενίσματα, αλλά και για να προστατεύσει τα μαλλιά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο χειμώνας μπορεί να είναι «σκληρός» με τα μαλλιά μας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών στην ατμόσφαιρα. Κι αυτό, γιατί οι εναλλαγές της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας κάνουν τα μαλλιά να χάνουν τη λάμψη και τον όγκο τους, ενώ ο ξηρός, παγωμένος αέρας έχει ως συνέπεια την αφυδάτωση του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής και κατ' επέκταση στα μαλλιά.

Σκέψου, λοιπόν, όσο συμβαίνουν όλα αυτά – τα οποία και δεν μπορείς να αποφύγεις- εσύ να χρησιμοποιείς λαστιχάκια για κότσους και αλογοουρές. Disaster! Κάνεις τα μαλλιά σου αυτόματα πιο επιρρεπή στο σπάσιμο και στη φθορά. Και, σίγουρα, αυτό δεν το θέλεις.

Κάπου εδώ έρχεται το αγαπημένο σε όλα τα 90’s girls κλάμερ, να προστατεύσει τα μαλλιά και να σου χαρίσει περισσότερο στυλ. Γιατί το clawclip είναι φιλικό στην τρίχα, δεν την τραβάει, άρα δεν την αφήνει να σπάσει και να ταλαιπωρηθεί. Όσο για ιδέες hairstyles; Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram