Καφέ σκιά: Το προϊόν που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της και cool τρόποι να τη φορέσεις

Δημοσιεύθηκε 14 Αυγούστου, 2022

Η μητέρα μου έχει σκούρα μπλε, σαγηνευτικά μάτια (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), τα οποία δυστυχώς δεν κληρονόμησα. Το μακιγιάζ είναι πολύ μεγάλη αγάπη της (όπως και το Hairstyling) και αυτό είναι κάτι που –επίσης- δεν κληρονόμησα. Καθόμουν ωστόσο με τις ώρες και την παρατηρούσα να ετοιμάζεται, θαυμάζοντας την αυτοπεποίθησή της, και ακούγοντας τις συμβουλές της.

Μία από τις πολλές που έχει μοιραστεί μαζί μου λοιπόν, είναι αυτή για την καφέ σκιά. Κατά τη γνώμη της βλέπεις, αν υπάρχει μια μόνο σκιά ματιών, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει, αυτή είναι η καφέ σκιά. Αυτή τη γνώμη τη μοιράζονται και όλοι οι makeup artists με τους οποίους έχω μιλήσει, γιατί όποιο και αν είναι το χρώμα των ματιών σου, το καφέ είναι κολακευτικό και super chic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου

Είναι ένα ουδέτερο χρώμα που κολακεύει όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας και κάθε ηλικία, ενώ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα γιατί είναι κλασική και διαχρονική. Οι αποχρώσεις της είναι πραγματικά αμέτρητες, και τόσο ευέλικτες που μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά πρωινά ή και βραδινά look.

Προσωπικά, σαν κορίτσι που δεν βάφεται σχεδόν ποτέ, η καφέ σκιά είναι η μοναδική που έχω στο νεσεσέρ μου γιατί, όποτε χρειάζεται να βαφτώ, ή όποτε έχω απλά όρεξη για κάτι διαφορετικό, το καφέ χρώμα είναι εκείνο που μπορώ να ταιριάξω με τα πάντα, και το οποίο μπορεί να συγχωρέσει οποιοδήποτε makeup λάθος μου.

1 Elisabetta Franchi bbt F22 065

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην καφέ σκιά, γι’ αυτό σήμερα αποφάσισα να σε βοηθήσω να την αγαπήσεις και εσύ, δείχνοντάς σου super fresh τρόπους για να τη φορέσεις τώρα το καλοκαίρι. Κάνε λοιπόν ένα scroll για να δεις στην παρακάτω gallery, μοναδικά καλοκαιρινά μακιγιάζ με καφέ σκιά, αλλά και τα προϊόντα «κλειδί» που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το κάθε ένα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram