Κατερίνα Καινούργιου: Τι συμβαίνει με την σχέση της;

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2021

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Φιλίππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος περνάνε κρίση στη σχέση τους. Τόσο κάποια υπονοούμενα του καλού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη, στον αέρα του J2US το περασμένο Σάββατο, όσο και κάποια δικά της σχόλια στην πρωινή της εκπομπή ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες. Σήμερα, ένα story της Soula Glamorous στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ήρθε να «επιβεβαιώσει» όσα ακούγονται.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι σχεδόν τρία χρόνια μαζί, σύμφωνα με την γνωστή περσόνα, περνάει μία δύσκολη περίοδο. Όλα ξεκίνησαν όταν μία follower της τη ρώτησε αν η Κατερίνα Καινούργιου έχει χωρίσει με τον 31χρονο επιχειρηματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση που έδωσε ήταν: «Κολλητές όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε». Εκείνος πάντως αυτές τις μέρες βρίσκεται σε προγραμματισμένο του ταξίδι στην Κοπεγχάγη, ενώ εκείνη εμφανίστηκε χωρίς τον αγαπημένο της στην γιορτή του κοινού τους φίλου, Δημήτρη Μαστρόκαλου (από το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo) την περασμένη Τρίτη στο Blue Pine της Κηφισιάς.

Πάντως όταν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει guest εμφάνιση στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο J2US, ο σύντροφός, την παρακολουθούσε από το σπίτι του και δεν είχε παραλείψει να κάνει και το σχόλιό του στο Instagram. Οι πηγές του ΟΚ! πάντως λένε ότι «η σχέση τους βρίσκεται σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram