Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τον λόγο που τσακωνόταν συχνά με τον σύντροφό της στην Ιταλία

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στο Happy Day, σχολίασε τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και το τι σύνεβη με εκείνη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, στο ταξίδι τους στην Ιταλία.

Ανανεωμένη μετά την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις εν όψει της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής «Super Κατερίνα», που αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την προσεχή Δευτέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο Happy Day και έδωσε πολλή… τροφή για συζήτηση!

Πέρα από την αναφορά της στην Ιωάννα Τούνη, η παρουσιάστρια μίλησε και για το μέλλον της με τον επί 2 περίπου χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που νόμιζε πως θα την… χωρίσει!

«Δε θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω», είπε χιουμοριστικά η Κατερίνα , ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος “έλα βγάλε μου μια φωτογραφία”. “Δε γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο”, μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει».

Όσο για το αν πρόκειται να ανεβεί σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, η παρουσιάστρια είπε: «Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram