Κατερίνα Δαλάκα: Οριστικά εκτός Survivor All Star

Δημοσιεύθηκε 9 Φεβρουαρίου, 2023

Οριστικά εκτός Survivor All Star είναι η Κατερίνα Δαλάκα και μόλις πήρε το κινητό στο χέρι της δεν δημοσίευσε μόνο φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο αλλά έκανε unfollow και δύο άτομα.

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποβληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το παιχνίδι καθώς η παραγωγή την τιμώρησε μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι την είδε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό τηλέφωνο μέσα στη ζούγκλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα, σε αντίθεση με την Ασημίνα δεν ξέσπασε on camera και προτίμησε να αποχωρήσει αθόρυβα.

Η Κατερίνα δημοσίευσε μία φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου».

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας η Κατερίνα Δαλάκα όταν πήρε το κινητό στα χέρια της έκανε unfollow δύο άτομα, τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είναι φίλος με τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν και ο λόγος που αποβλήθηκε από το παιχνίδι η Κατερίνα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σύντροφο του Στάθη.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε παράλληλα πως το ραντεβού της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έγινε και δε θα γίνει λόγω των εξελίξεων στην Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram