Κατερίνα Γερονικολού: Κάνει διακοπές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ποζάρει με μπικίνι.

Δημοσιεύθηκε 23 Ιουλίου, 2021

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές τους κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο όμορφο Ιόνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσιεύει φωτογραφίες στο instagram με το μαγιό της και μας δείχνει ότι διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και απολαμβάνει ανέμελες στιγμές με την παρέα της

Η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και η μια φωτογραφία είναι καλύτερη από την άλλη. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βόλτας τους με το σκάφος αποκάλυψε πώς είχαν θαλάσσιες συναντήσεις που δεν ήταν άλλος από τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος ήταν στο σκάφος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ εκείνη ήταν με τον Λάμπρο Βακιάρο.

«Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό.

Screenshot 20210722 114717 Google

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram