Κατέρρευσε η Δαλάκα στο αεροδρόμιο λαμβάνοντας γράμμα από τον Φιντιρίκο

Δημοσιεύθηκε 4 Ιανουαρίου, 2023

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκυθρωπή και στενοχωρημένη απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο η Κατερίνα Δαλάκα.

Η εκπομπή Πρωινό μας το πρωί της Τετάρτης (4-01) αποκάλυψε τον λόγο που η παίκτρια ήταν σε αυτήν την κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ με το που έφτασε στο αεροδρόμιο η Κατερίνα Δαλάκα, την πλησίασε ένας άνθρωπος από την παραγωγή και της έδωσε ένα γράμμα.

Το γράμμα αυτό ήταν από τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο. Το περιεχόμενο αυτού του γράμματος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν κάποια πράγματα τα οποία εκείνος ήθελε να γνωρίζει η Κατερίνα και που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε προλάβει να της πει.

Εκτός από το γράμμα δύο σελίδων της έστειλε και ένα φυλαχτό.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης η Κατερίνα Δαλάκα.

Να σας θυμίσουμε ότι το Πρωινό μας πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει τον χωρισμό τους λέγοντας: «Είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι πια μαζί. Ήταν να ταξιδέψουν στον Παναμά, για να πάνε σε έναν γάμο φίλου τους, αλλά μια μέρα πριν το εισιτήριο δυστυχώς ακυρώθηκε. Η Κατερίνα δεν πήγε μαζί του. Χώρισαν την προηγούμενη μέρα. Ο χωρισμός φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Δημήτρης δεν ήθελε η Κατερίνα να πάει στο Survivor All Star»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram