Καραγκούνιας: «Δεν θέλω καμία επαφή με τον Μπόγδανο»

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου, 2023

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για το Survivor All Star, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο ήρθε κοντά, είπε στην Φαίη Σκορδά ότι θα πιεί καφέ με τον Νίκο Μπάρτζη και «έκραξε τον Ηλία Μπόγδανο.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Ήρθαμε κοντά μέσα στο παιχνίδι, ήταν το στήριγμά μου πολλές φορές και πιστεύω πως ήμουν και εγώ το δικό του. Στον Κωνσταντίνο θα ήθελα να ζητήσω και μια συγγνώμη γιατί ήταν πολλές οι φορές που του έσπαγα τα νεύρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Με τον Νίκο Μπάρτζη μπορώ να πιω και έναν καφέ, με τον Μπόγδανο όμως όχι. Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του. Πριν από τους αγώνες είχε περίεργη συμπεριφορά και όλοι τον ρωτούσαν τι έχει. Είπε πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να πει. Είπε ότι έχω βρίσει σπίτια, μανάδες, τα οποία δεν τα έχω κάνει. Καταγραφόμαστε σχεδόν 24 ώρες, αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.»!

Και συνέχισε λέγοντας ο Τάκης Καραγκούνιας: «Του έχω πει διάφορα, όπως και αυτός μου έχει πει, αλλά όχι αυτά που λέει. Θέλει να παρουσιάζει ότι είναι το καλό παιδί αλλά δεν είναι έτσι. Ήρθαμε σε κόντρα για τον χαρακτήρα του, αλλά εγώ δεν μπορώ να συνυπάρχω με κάποιον που δείχνει άλλα στην κάμερα και άλλα εκτός κάμερας»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram