Καλομοίρα: Η τεράστια κουζίνα του σπιτιού της!

Δημοσιεύθηκε 3 Μαρτίου, 2023

Η Καλομοίρα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της, τον σύζυγό της, Γιώργο και στα τρια παιδάκια τους, στα οποία και οι δυο γονείς δεν μπορούν με τίποτα να χαλάσουν χατίρι.

H ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις επιτυχίες της, τον γεμάτο χιούμορ χαρακτήρα της, αλλά και τον αυθορμητισμό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καλομοίρα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της, μιας και με τον σύζυγό της, Γιώργο έχουν αποκτήσει τρια υπέροχα παιδιά, στα οποία έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία. Η τραγουδίστρια με την οικογένειά της μένουν μόνιμα στο εξωτερικό και όλοι μαζί περνούν υπέροχες στιγμές. Η ίδια λατρεύει να περιποιείται τους αγαπημένους της και πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Πρόσφατα, μας έδειξε την τεράστια κουζίνα του σπιτιού της και με μερικά βίντεο την προετοιμασία των πιάτων αλλά και του τεραστιου μπουφέ για την οικογένειά της και τους φίλους της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram