Καινούργιου: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη»

Δημοσιεύθηκε 22 Οκτωβρίου, 2022

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Αρσενάκου μιας και ρωτήθηκε αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος, είπε στο αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα: « Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό»!

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη φημολογία αυτή που κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα ότι είναι έγκυος η τραγουδίστρια και τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με την Ελένη έχω μια πολύ καλή σχέση. Αν ισχύει ότι είναι έγκυος, που το εύχομαι από καρδιάς, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν η ίδια θέλει και νιώθει – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της…»!

Και συνέχισε λέγοντας: « Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν είναι, μπράβο της»!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram