Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καπετάνιου : Εξασφαλίστε την επιτυχία

Δημοσιεύθηκε 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Στις μέρες μας η γνώση μίας ξένης γλώσσας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εφόδια για τη ζωή και το μέλλον του κάθε παιδιού. 

Το κέντρο ξένων γλωσσών Καπετάνιου βρίσκεται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης εδώ και 31 συνεχόμενα χρόνια. Περνώντας στη δεύτερη γενιά, από τη μαμά στην κόρη, συνεχίζει να προσφέρει ποιοτική εκμάθηση ξένων γλωσσών.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πάγια πολιτική του φροντιστηρίου μας είναι να αγκαλιάζουμε τον κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά και βάση του μαθησιακού του τύπου και των ιδιαίτερων ικανοτήτων του να τον βοηθάμε να πετυχαίνει τον στόχο του με άνεση και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Με τις καινοτόμες μέθοδους που χρησιμοποιούν, τη βιωματική μάθηση, τα βοηθήματα που δημιουργούν οι ίδιοι, τους διαδραστικούς πίνακες, τη συχνή επαφή με σχολεία του εξωτερικού αλλά και τα εκπαιδευτικά ταξίδια σε πανεπιστήμια της Αγγλίας εξασφαλίζουν τη σίγουρη και σωστή εκμάθηση της κάθε ξένης γλώσσας. 

Έτσι, με γνώμονα τη γνώση και την αγάπη και κυρίως με σεβασμό στη μοναδικότητα κάθε παιδιού, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καπετάνιου θα ανακαλύψετε νέους δρόμους και διαδρομές κάνοντας την εκμάθηση της αγαπημένης σας γλώσσας μια εύκολη υπόθεση. 

Διεύθυνση : Δημόκριτου και Κατσαρού γωνία, έναντι δημαρχείου Ψαχνών

Τηλέφωνο : 22280-22999

Facebook: Ζωη Καπετανιου ( Κέντρο Ξένων Γλωσσών)

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram