Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιοι πέρασαν δοκιμαστικό για το Glam Wars

Δημοσιεύθηκε 14 Αυγούστου, 2021

Το Glam Wars εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN με την Κάτια Ταραμπάνκο να αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης. Ποια πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό για την εκπομπή της;

Μεγάλος ο ανταγωνισμός από τη νέα σεζόν. Ναι, έχει γίνει πλέον καραμέλα, αλλά είναι γεγονός. Ριάλιτι, σειρές, εκπομπές και γενικά επικρατεί ένας πανικός. Στον ανταγωνισμό μπαίνει δυναμικά και το κανάλι της Παιανίας με τη νέα εκπομπή μόδας Glam Wars. Ένας διαγωνισμός όπου makeup artists και hairstylists παίρνουν μέρος και διεκδικούν τη νίκη. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η παραγωγή τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Τα πρώτα δοκιμαστικά έχουν πραγματοποιηθεί και ήδη γίνονται συζητήσεις για τα άτομα που θα βρίσκονται στο πλευρό της Ταραμπάνκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η κριτική επιτροπή του Glam Wars;

Από τα πρώτα πρόσωπα που έκλεισαν στο Glam Wars είναι ο Παναγιώτης Τουτουντζής, beauty expert, που είχαμε δει στο GNTM, το Super Makeover αλλά και το House of Fame. Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα και το Znews, νέα πρόσωπα έκαναν δοκιμαστικό το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του Glam Wars με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο στην Open TV


Στα γυρίσματα ήταν παρόντες – πέρα από την παρουσιάστρια και τον beauty expert – η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Νάσια Κόλλια, ο σκηνοθέτης Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος και ο διευθυντής φωτογραφίας ο Θέμης Μερτύρης. Στα άτομα που έκαναν δοκιμαστικό ήταν και ο Χρήστος Μιχαηλίδης, ο πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και γνωστός κομμωτής των celebrities, ο Tom Zois, που επιμελείται το look της Τάμτας, αλλά και ο Γεράσιμος Γαλάτης, επιχειρηματίας και κομμωτής των stars.

Την ίδια στιγμή, διάφοροι ενδυματολόγοι, stylists και makeup artists πέρασαν από δοκιμαστικό, ενώ καλή εντύπωση προκάλεσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Γιούλη Πυργιαννάκη, που πέρυσι βλέπαμε στην Ιωάννα Μαλέσκου. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις για το Glam Wars με την Κάτια Ταραμπάνκο. Μάλιστα, συζητείται έντονα το ενδεχόμενο να μην είναι τελικά καθημερινή και απογευματινή η εκπομπή, αλλά να προβάλλεται δυο-τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη του OPEN.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram