Κάνε την Κυριακή σου πιο ενδιαφέρουσα με γλυκά από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» 

Δημοσιεύθηκε 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Ήρθε η Κυριακή, η αγαπημένη σου μέρα και μαζί της και η διάθεσή σου για κάτι πραγματικά γλυκό, πραγματικά ξεχωριστό, πραγματικά λαχταριστό!

Σκεπτόμενοι όλα αυτά μόνο στο ζαχαροπλαστείο «Κωνσταντίνου & Ελένης» πάει ο νους μας που είναι γεμάτο με επιλογές που θα σε παρασύρουν να τις δοκιμάσεις όλες!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν από τα πρώτα βήματα εντός του καταστήματος που τα γλυκά απλώνονται δελεαστικά μπροστά σου! Προφιτερόλ, banoffee, τάρτες, επιλογές με φρούτα, σοκολάτα, καραμέλα ή κρέμα που απογειώνουν όλες σου τις αισθήσεις!

Αυτό που, πάντα, κερδίζει τις εντυπώσεις και παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις μας είναι το ακαταμάχητο παγωτό του που είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο! 

Δεν χρησιμοποιούνται έτοιμες πάστες, μείγματα ή αρώματα και τα υλικά του είναι πάντα φρέσκα, αγνά και πρώτης ποιότητας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία; Το αποτέλεσμα γεύσης σε συναρπάζει!

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να κάνεις την Κυριακή αυτή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ή να μοιραστείς υπέροχες γεύσεις με αγαπημένους η λύση είναι μια : Φάρου 1, Βαθύ Αυλίδας! 

Τηλέφωνο : 22210-62027

Facebook page: Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης

Instagram page: konstantinou_k_elenis

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram