Ιωάννης Παπαζήσης: Πρώτες κοινές φωτογραφίες με την Αναστασία Παντούση

Δημοσιεύθηκε 18 Δεκεμβρίου, 2022

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση ζουν έναν μεγάλο έρωτα παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το επιβεβαιώσει.

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί βρίσκονται σε σχέση εδώ και ένα μεγάλο διάστημα και παρότι προσπαθούσαν να το κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους, οι φήμες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες τόσο η Αναστασία Παντούση όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους και παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι είναι μαζί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες με τη σύντροφό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, οι δυο τους φαίνονται full in love!

«Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!» παραδέχτηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην Real Life.

98τ

Από την άλλη η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά: «Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram