Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου»

Δημοσιεύθηκε 10 Οκτωβρίου, 2021

Ο Ιωάννης Παπαζήσης κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για όλα στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στην Βανέσα Αδαμοπούλου, με την οποία πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

«Το πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Το γούσταρα, ήθελα να είμαι μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, είναι πλέον ξεκάθαρο το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Ό,τι και να κάνω είναι για να είναι καλά ο πιτσιρίκος. Είμαι πολύ τυχερός γιατί η Βανέσα είναι μια σπουδαία μαμά. Νομίζω ότι ελέγχει τα πάντα στην μητρική/πατρική σχέση. Είναι ο κινητήριος μοχλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου. Η δεύτερη σε εισαγωγικά μητέρα της ζωής μου. Έχω θέμα με τη λέξη μάνα. Είναι η πιο ισχυρή λέξη της ζωής μου. Την Βανέσα την θαυμάζω, την αγαπάω, τα πάντα.

Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, έτυχε να μείνει έγκυος και τι πιο ωραίο από το να κάνετε μαζί ένα παιδί και να προχωρήσετε και να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Υπάρχει υγεία σε αυτή τη σχέση. Ό,τι και να συμβεί στη ζωή μας, υπάρχει αυτό. Τα βλέπουμε πολύ απλά τα πράγματα και εμένα με ικανοποιεί αυτό» εξομολογήθηκε με αγάπη ο Ιωάννης Παπαζήσης για την πρώην σύντροφό του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram