Ιωάννα Σαρρή: Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη;

Δημοσιεύθηκε 13 Οκτωβρίου, 2022

Η νέα έξοδος του Γιώργου Σαμπάνη με την Ιωάννα Σαρρή και οι φήμες εγκυμοσύνης μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στο red carpet των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022, οπού ο τραγουδιστής διασκέδασε με τις επιτυχίες του, τους προσκεκλημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com, η σύντροφος του τραγουδιστή είναι έγκυος στο πρώτο τους μωράκι και μάλιστα έχει ολοκληρώσει το πρώτο τρίμηνο της κύησής της.

Σύμφωνα με τι ίδιο δημοσίευμα παρά το γεγονός ότι η Ιωάννα Σαρρή επέλεξε ένα αρκετά αποκαλυπτικό glam φόρεμα, τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν είναι μέχρι στιγμής εμφανή στη σιλουέτα της, αν και αρκετοί ήταν οι ψίθυροι που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη με αφορμή κάποιες αναρτήσεις της τη βραδιά των βραβείων.

i2
i4

Για τη σχέση του με το μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή, ο Γιώργος Σαμπάνης ανέφερε πρόσφατα:

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους. Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram