Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις για τηλεοπτικά προγράμματα

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2022

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Πρωινού, Κέλλυ Χεινοπώρου, σύντομα θα δούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην τηλεόραση αφού έχει ήδη πάρα πολλές προτάσεις.

Οι προτάσεις αυτές, όπως είπε, αφορούν σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν οι ιθύνοντες που την έχουν προσεγγίσει να τη δουν και για κριτική επιτροπή και για να είναι μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας σε μια ψυχαγωγική εκπομπή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ήθελε ιδανικά να κάνει μια εκπομπή μέσα από την οποία να μπορεί να αφηγείται ιστορίες δηλαδή να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνάει μηνύματα. Όσον αφορά στο κομμάτι της υγείας της μετά τις 20 ημέρες που ήταν στη Γαλλία για θεραπείες, είναι στην Αθήνα και αναμένεται να κάνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το επόμενο δύσκολο χειρουργείο.

Η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει τη δική της εκπομπή.

«Αυτό που ξέρω από τη εταιρεία παραγωγής του Κοκλώνη της έχουν γίνει δυο προτάσεις. Η μια να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη να έχει τη δική της ρουμπρίκα σε καθημερινή εκπομπή», αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ίδια τα ακούει όλα αυτά με ενδιαφέρον με τη μόνη διαφορά πως θέλει αυτό που θα παρουσιάσει να έχει κοινωνικό περιεχόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram