Ιχθυοπωλείο Σιαδήμα για ολόφρεσκα ψάρια!

Δημοσιεύθηκε 28 Αυγούστου, 2021

Το ιχθυοπωλείο Σιαδήμα άνοιξε τις πόρτες του στις 12 Απριλίου. Αν και μετράει λίγο καιρό λειτουργίας η ποιότητα και οι επιλογές του το έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

Με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό προς τον καταναλωτή κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη μας. Στο ιχθυοπωλείο του τα ψάρια καθαρίζονται! Προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να φτάσουν σε εσάς στην καλύτερη εκδοχή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ιδιαίτερο και ξεχωριστό του καταστήματος είναι ότι περιλαμβάνει ψαριές με παραγαδίσια ψάρια και η ποικιλία είναι μεγάλη. Τσιπούρες, καραγκιόζια, σαγρούς, κοκκάλια, ασπροσάβριδα, σπαράγγια, μουσμούλια, φαγκριά, συναγρίδες, μελανούρια και άλλα πολλά! 

Έτσι, με ψάρια και θαλασσινά μόνο από ελληνικές θάλασσες φροντίζουν ώστε το φαγητό που θα βάλετε στο τραπέζι σας είναι αυτό που θα έβαζαν και οι ίδιοι στο δικό τους.

Η σωστή εξυπηρέτηση και πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν είναι ευδιάκριτα από την πρώτη στιγμή. Εμπιστευτείτε το για τις επόμενες και καθημερινές αγορές σας.

Λειτουργεί καθημερινά : 07.00-14.30

(DELIVERY : 07.00-14.00)

Τηλέφωνα : 22210-62379 & 6948209621 

Διεύθυνση : Ελευθερίου Βενιζέλου 59, Χαλκίδα 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram