Θυμάστε τον «Γιαννάκη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Θα πάθετε πλάκα με το πως είναι σήμερα

Δημοσιεύθηκε 31 Ιουλίου, 2021

Θυμάστε τον μικρό «Γιαννάκη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», που μας είχε κερδίσει σαν χαρακτήρας; Ο ίδιος έχει αλλάξει θεαματικά και ποζάρει μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του, με τα χρόνια να έχουν περάσει.

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ και μπορεί λόγω επαναλήψεων να μην θυμίζει παλιά σειρά, ωστόσο τελείωσε το 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς και ο Σάββας Σαλίπας, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως «Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος», ο οποίος μπορεί να μην το πιστεύουμε ωστόσο πλέον είναι 21 ετών.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Γιαννάκης»

Σίγουρα κανείς μας δεν θα τον αναγνώριζε αν τον πετύχαινε κάπου τυχαία στον δρόμο, μιας και είναι κυριολεκτικά άνθρωπος, ωστόσο παραμένει ένα πολύ όμορφο και γλυκό παιδί, με τον «Θανάση» επίσης να είναι διαφορετικός.

Πριν μερικές μέρες, ο ίδιος γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλια του έχοντας στο πλευρό του την σύντροφο του, Δέσποινα, με την οποία διατηρεί χρόνια σχέση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram