Θέλετε υγιή και λαμπερά μαλλιά; Τα καλύτερα tips για να το πετύχετε

Δημοσιεύθηκε 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Σίγουρα το να νιώθετε τα μαλλιά σας ξηρά και θαμπά δεν είναι καθόλου ωραία αίσθηση. Μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας μπορούν να ξαναδώσουν στα μαλλιά σας τη λάμψη που έχουν χάσει. Οι τρόποι είναι απλοί και μπορείτε όλες να τους ακολουθήσετε. Κάποιες φορές οι φυσικοί τρόποι είναι καλύτεροι από τους χημικούς.

1. Πάρτε μερικές βιταμίνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βιταμίνη B7 γνωστή και ως βιοτίνη ενισχύει τη λάμψη και την τριχοφυΐα στα μαλλιά σας

2. Μην αμελείτε τη μαλακτική κρέμα

Το conditioner είναι εξίσου απαραίτητο όπως και το σαμπουάν. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεβγάλει τα μαλλιά σας σωστά.

3. Αποφύγετε για κάποια διαστήματα να χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή ψαλίδι στα μαλλιά σας και αφήστε τα φυσικά. Βρείτε διάφορα hair looks που ταιριάζουν στα φυσικά μαλλιά. 

4. Χρησιμοποιήστε μία μάσκα μαλλιών

Αν τα μαλλιά σας αντιμετωπίζουν τρομερό πρόβλημα ξηρότητας, τότε επιλέξτε να κάνετε μία φυσική μάσκα ή μία του εμπορίου. Δεν πρέπει να την εφαρμόζετε καθημερινά, μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.

Extra tip: Προσέξτε τη διατροφή σας

Μία κακή διατροφή παρουσιάζει διάφορα προβλήματα στον οργανισμό σας. Φροντίστε λοιπόν ο οργανισμός σας να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Τροφές με Ω-3 λιπαρά μπορούν να ενισχύσουν τη λάμψη των μαλλιών σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram