Θέλεις να σπουδάσεις Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας; Έλα στο ΙΕΚ Exelixis! 

Δημοσιεύθηκε 11 Οκτωβρίου, 2022

Ήρθε η ώρα να επιλέξεις τον τομέα με τον οποίο θέλεις να ασχοληθείς και το «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας» είναι αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο; Το ΙΕΚ Exelixis σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και το ταλέντο σου επάγγελμα.

Δίπλα στους κορυφαίους του είδους θα έχεις τη δυνατότητα με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που θα αποκτήσεις κατά την εκπαίδευσή σου, να εφαρμόζεις τις αρχές της επιστήμης του management, της οικονομίας αλλά και των δημοσίων σχέσεων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά των πέρας των σπουδών θα μπορείς απασχολείσαι σε τμήματα και διευθύνσεις των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, των μονάδων του ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα. Ειδικότερα, δε, θα μπορείς να εργαστείς ως σύμβουλος επιχειρήσεων! 

Ώρα να χτίσεις την καριέρα σου σε τμήματα και διευθύνσεις των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, σε επιχειρήσεις που ονειρεύεσαι και που πάντα ήθελες να ασχοληθείς με αυτές. Και μάλιστα, από τη θέση που εσύ επιθυμείς. 

Γίνε υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Γίνε ο επαγγελματίας ο οποίος μπορεί να συμβουλέψει τον επιχειρηματία και τα στελέχη αλλά και να ηγηθεί σε διάφορους τομείς μιας εταιρείας, καθώς εσύ θα γνωρίζεις τις αρχές του σύγχρονου management. 

Απόκτησε την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της πολυπλοκότητας του σύγχρονου κόσμου των επιχειρήσεων και φτάσε γρήγορα και εύκολα στην κορυφή.

Το ΙΕΚ Exelixis μέσω της διδασκαλίας από έμπειρο προσωπικό και βοηθώντας σε να μάθεις δίπλα σε έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, σου παρέχει αυτό που πάντα ήθελες. Εμπεριστατωμένες γνώσεις μέσα από τις πιο ολοκληρωμένες σπουδές!

Μη χάσεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου. Κάνε σήμερα την εγγραφή σου και ξεκίνα τον δρόμο προς την κορυφή!

Διεύθυνση : Καραμουρτζούνη 30, Χαλκίδα

Τηλέφωνο : 22210-88336

www.iekexelixis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram