Θέλεις να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου αλλά διστάζεις; Δοκίμασε το butterfly haircut

Δημοσιεύθηκε 15 Οκτωβρίου, 2021

Από το 2020 μέχρι και σήμερα βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities, influencers και μοντέλα στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας να υποστηρίζουν τα κοντά μαλλιά και κυρίως τα καρέ κούρεμα. Κι εγώ με τη σειρά μου θα σου πω πως… αγαπώ το καρέ και το έχω υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

Αντιλαμβάνομαι, όμως, πως είναι πολλά τα κορίτσια που μπορεί να το θαυμάζουν, αλλά να διστάζουν να κόψουν τόσο πολύ τα μακριά μαλλιά τους. Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία; Σου έχω τη λύση, που δεν είναι άλλη από το butterfly haircut.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Butterfly είναι η πεταλούδα και ακριβώς αυτό το εφέ δημιουργεί στα μαλλιά το συγκεκριμένο κούρεμα.

Για την ακρίβεια, το butterfly haircut δίνει την ψευδαίσθηση κοντών μαλλιών μέχρι το ύψος των ώμων  μέσα από τη δημιουργία layers και ασυμμετρίας και είναι ιδανικό για εσένα… που αμφιταλαντεύεσαι να κόψεις πολύ τα μακριά μαλλιά σου.

Όσο για το styling; Τα μαλλιά χτενίζονται με φορά προς τα έξω και κατά τμήματα δίνοντας συγχρόνως και την ψευδαίσθηση όγκου.

Αυτήν τη σεζόν οι τάσεις στα μαλλιά δεν έχουν… τέλος! Το shag, το καρέ, οι accent braids και η bubble ponytail είναι μόνο μερικά από τα πιο hot hair trends του φθινοπώρου.

Οι επιλογές, λοιπόν, που έχεις είναι πάρα πολλές και διαφορετικές, για κάθε γούστο. Προσοχή, όμως! Αν θέλεις να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή (aka κούρεμα), θα πρέπει να είσαι σίγουρη για αυτό που θα κάνεις και, βέβαια, να ακούσεις τη γνώμη του κομμωτή σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram